Ceva despre mine

Bună ziua!

Prea formal? N-are nimic. Vlad, încântat. Eu îs cel care bagă vrăjeală pe aici. Cum, n-ai citit-o încă?

Îs genul de om care nu prea are cum să se plictisească dacă are internet și un calculator. Îmi place să mă gândesc că-s căutător de ocupație în timpul liber. Nu-mi prea place să nu fac nimic. Am momente când nu fac nimic(cum poate cineva să facă nimic?!), realizez că trece timpul aiurea, regret și-mi caut ceva de făcut. Și găsesc mereu.

Momentan sunt programator, dezvoltator web, calculatorist, ăla de bate la tastatură, spune-i cum vrei. Am lucrat înainte ca designer. De fapt, de pe la 12 ani tot fac chestii de designer. Am fost și angajat, am fost și freelancer(a.k.a. liber profesionist). Am mai învățat și olecă de marketing. Că de ce nu.

Cred că n-ar trebui să spun asta, dar îmi place să mă bat. În sală, gen. Kickbox, box, ceva.

Și să fac poze-mi place. N-am prea practicat eu treaba asta, dar mi se pare faină. Ar trebui s-o fac mai des.

Altceva e că-mi place să învăț chestii noi. Încerc să fiu mai puțin prost, deci cred că multe chestii învățate îmi prind bine.

Îmi place vrăjeala ce ține de dezvoltare personală. Citesc de mic articole, cărți, mă uit la tot felul de video-uri. Am observat că e o mare vrăjeală ce zic oamenii ăia despre făcut prieteni, atingerea obiectivelor, creșterea stimei de sine și altele. E mare vrăjeală dacă doar asculți. E și mai mare când asculți/ citești a doua oară.

Blogul ăsta e făcut pentru cineva ca mine. E o colecție de chestii pe care aș fi vrut să le aflu mai repede când eram mic. Vrăjeli, efectiv. Eu le-am considerat vrăjeli când le-am auzit prima oară.

După, m-am mai gândit la ele. Le-am mai ascultat o dată. Le-am mai citit o dată. Cu timpul au început să sune altfel. Puse în practică parcă și funcționau vrăjelile astea.

Eu unul când eram mic eram un fraier(cred că încă mai sunt, uneori cel puțin). Nu știam multe. Gândeam total diferit față de cum gândesc acum. Noroc de vrăjeli că m-au ajutat.

Vrăjelile astea m-au ajutat să-mi câștig primii bani pe net pe la 14 ani.

Vrăjelile astea m-au ajutat să-mi găsesc un job ca designer pe la 16. Să-mi găsesc altul pe la 17. La 19 am ajuns să lucrez într-o mare corporație ca programator. Noroc de vrăjeli.

Vrăjelile m-au ajutat să fiu independent financiar și să mă mut de acasă la 20. Bine, am stat oricum la cămin de la 18.

Vrăjelile astea m-au învățat cum să înțeleg mai bine un om. Cum să-l ascult. Cum să fiu prietenos. Cum să fiu curajos. Cum să scap de temeri. Cum să încerc cât mai multe chestii.

Poate ai și tu nevoie de vrăjeli. Poate nu. Dacă da, urmărește blog-ul ăsta și canalul meu de Youtube. Dacă n-ai nevoie, n-o face. E treaba ta.